Opći uvjeti poslovanja

  1. Prijava Naručitelja na edukacijske programe izvršena je kada Idealan otok d.o.o. (dalje u tekstu „Isporučitelj“) primi od Naručitelja pravilno popunjenu prijavnicu, zaprimi telefonsku narudžbu ili drugi oblik narudžbe putem ostalih komunikacijskih kanala tvrtke. Naručitelj prihvaća ponudu tvrtke Idealan otok d.o.o..
  2. Na osnovu narudžbe Isporučitelj izdaje ponudu/predračun za sudjelovanje na trening programu je ugovorni, a uključuje mjesto za prijavljenu osobu, stručno vođenje edukacijskih programa, pisane materijale, materijale u elektronskom obliku, ručak i osvježavajuće napitke u pauzama. Za određene edukacijske programe iznos predračuna ne mora uključivati sve ovdje navedene elemente, a u određenim situacijama iznos može uključivati dodatne elemente i koristi za polaznike. Za svaki edukacijski program Isporučitelj će posebno navesti što je sve uključeno u cijenu proizvoda/usluge te će o svim elementima ponude obavijestiti polaznike svakog edukacijskog programa .
  3. Za prijave sudionika Naručitelj se obvezuje da će po ispostavljenoj ponudi Isporučitelju uplatiti ukupan iznos na račun naveden na ponudi/predračunu. Račun se ispostavlja po izvršenoj usluzi.
  4. Ukoliko prijavljeni sudionik nije u mogućnosti sudjelovati u prijavljenom programu, Naručitelj može umjesto prijavljenog sudionika poslati drugog sudionika, odabrati drugi termin istog edukacijskog programa ili odabrati drugi edukacijski program iste vrijednosti. 
  5. Popusti se objavljuju uz svaki edukacijski program posebno. U slučaju zakašnjelog plaćanja ispostavljenih računa za svaki dan kašnjenja bit će obračunate zakonske kamate.
  6. Isporučitelj pridržava pravo ne prihvatiti prijavnicu. U takvom slučaju će Naručitelj biti odmah obaviješten.
  7. Isporučitelj pridržava pravo da u slučaju potrebe i više sile promijeni mjesto ili termin održavanja programa. U tom slučaju će odmah obavijestiti Naručitelja.
  8. Polaznici programa će prije održavanja programa dobiti detaljne informacije o mjestu i vremenu održavanja.
  9. Isporučitelj zadržava pravo otkazivanja trening programa u slučaju nedovoljnog broja polaznika i u takvom slučaju će po donošenju takve odluke odmah obavijestiti prijavljene polaznike, te im ponuditi ili povrat uplaćenih sredstava ili kredit prema kotizaciji budućih trening radionica.

Prijavite se na newsletter

Primajte stručne članke, obavijesti o nagradnim natječajima, akcijama i radionicama jednom tjedno

Poštujemo privatnost. Vaši se osobni podaci neće prosljeđivati treićim osobama, obrađivat će se povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016.

Provjerite naša pravila zaštite privatnosti

15
godina
s Vama

Lider u kvaliteti poslovnih edukacija
Best Practice je trenersko-konzultantska organizacija specijalizirana za razvoj kompetencija zaposlenika. Pomažemo organizacijama da prodaju i komuniciraju bolje, upravljaju lakše i vode svoje ljude na bolji način.
Kvaliteta nema alternativu stoga u svaki projekt ulažemo više energije, a isporučujemo veću vrijednost od uobičajene. Ponosimo se listom klijenta od gotovo 500 tvrtki od kojih su mnoge lideri u svojim industrijama. Hvala Vam na povjerenju i vidimo se na radionicama.

459

Klijenata u 9 zemalja

3266

održanih radionica

18850

zadovoljnih polaznika

O tvrtki:
IDEALAN OTOK, vl. Petar Majstrović
Sjedište: PALINOVEČKA 19 C, 10000 Zagreb, HR
OIB: 16733450514 (HR16733450514)

Pravni podaci:
Račun kod Erste&Steiermärkische Bank d.d
IBAN: HR1024020061140366283
SWIFT: ESBCHR22
Članovi društva: Petar Majstrović

Kontakti:
Telefon: 013873088
Mobilni: 0913873088
E-mail: [email protected]

Share This
×

Edukacije u košarici

 
Sve ukupno: 0,00  (0,00 Kn)
Kreni na plaćanje
Pogledaj košaricu Obriši stavke