Kvaliteta

BestPractice.hr radionice

Zašto baš Best Practice

Najbolji treneri i konzultanti

Naši klijenti smatraju da najveću vrijednost za polaznike isporučuju treneri koji imaju bogato iskustvo u praktičnoj primjeni vještina koje su predmet treninga. Trener mora posjedovati dubinsko razumijevanje teme o kojoj govori, i to sa aspekta polaznika i aspekta instruktora. Jedino tako može potpuno razumjeti konkretne izazove i situacije i dati rješenja za njih.

To znači da se ne radi o ex cathedra teorijskim seminarima već o praktičnim radionicama kreiranim na potvrđenim modelima rada i uz puno savjeta i preporuka iz prakse i iskustva konzultanta. Naši treneri operativno upravljaju poslovima u tvrtkama, a onda o tome podučavaju polaznike.

Kvalitetne i inovativne edukacije

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu rada na različitim odgovornim pozicijama u proizvođačkim, distribucijskim i konzalting poduzećima mi razumijemo poslovne procese i način funkcioniranja mnogih industrija. To nam omogućava osmišljavanje kreativnih sadržaja i učinkovitih metoda prijenosa znanja i vještina. Način rada uvijek će biti prilagođen polaznicima i ciljevima organizacije, razini kompetencija, specifičnostima industrijske grane i organizacijskoj kulturi.

Programi koje radimo zadnjih 15 godina kontinuirano se ažuriraju kako bi bili “up to date” sa tržišnim okolnostim i trendovima. Ovo naročito dolazi do izražaja u edukacijama koje su povezana s IT tehnologijama.Za svaku takvu edukaciju dorađuje se sadržaj sukladno promjenama na tehnologiji te se radi se novi priručnik za polaznike.

Dodana vrijednost za klijente i polaznike

Želimo nadmašiti Vaša očekivanja. Potpuno se posvećujemo Vašem uspjehu jer to je dio naše vizije i naš način rada. Uz radionice često dodajemo coaching, dostupnost trenera za pomoć nakon radionice, dodatni know how u obliku dokumenta, audio ili video file-a za naknadno učenje i sl.

Da smo u tome uspjeli svjedoče i mnogobrojne preporuke i referentna lista s više od 500 organizacija, te stotinama preporuka i svjedočanstava odgovornih osoba i polaznika naših edukacija. Preporuke, svjedočanstva i referentnu listu možete pogledati nalinku ili na društvenim mrežama Linkedin i Facebook.

Usklađivanje ciljeva svih dionika

Znamo kako razmišljaju i koje ciljeve imaju djelatnici na prvoj liniji, njihovi menadžeri, uprava ili vlasnici. Svi dionici imaju svoje ciljeve, interese i motivacijske okidače, a opet, svi ti ciljevi trebaju biti usklađeni. Mi znamo kako motivirati sve uključene kako bi postigli cilj naručitelja i osigurali realizaciju plana edukacije i zadovoljstvo svih sudionika.

Prijavite se na newsletter

Primajte stručne članke, obavijesti o nagradnim natječajima, akcijama i radionicama jednom tjedno

Poštujemo privatnost. Vaši se osobni podaci neće prosljeđivati treićim osobama, obrađivat će se povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016.

Provjerite naša pravila zaštite privatnosti

15
godina
s Vama

Lider u kvaliteti poslovnih edukacija
Best Practice je trenersko-konzultantska organizacija specijalizirana za razvoj kompetencija zaposlenika. Pomažemo organizacijama da prodaju i komuniciraju bolje, upravljaju lakše i vode svoje ljude na bolji način.
Kvaliteta nema alternativu stoga u svaki projekt ulažemo više energije, a isporučujemo veću vrijednost od uobičajene. Ponosimo se listom klijenta od gotovo 500 tvrtki od kojih su mnoge lideri u svojim industrijama. Hvala Vam na povjerenju i vidimo se na radionicama.

459

Klijenata u 9 zemalja

3266

održanih radionica

18850

zadovoljnih polaznika

O tvrtki:
IDEALAN OTOK, vl. Petar Majstrović
Sjedište: PALINOVEČKA 19 C, 10000 Zagreb, HR
OIB: 16733450514 (HR16733450514)

Pravni podaci:
Račun kod Erste&Steiermärkische Bank d.d
IBAN: HR1024020061140366283
SWIFT: ESBCHR22
Članovi društva: Petar Majstrović

Kontakti:
Telefon: 013873088
Mobilni: 0913873088
E-mail: [email protected]

Share This
×

Edukacije u košarici

 
Sve ukupno: 0,00  (0,00 Kn)
Kreni na plaćanje
Pogledaj košaricu Obriši stavke