Best practice trener

Ana Penović

Ana Penović

Ana je vlasnica digitalne agencije Jasno&Glasno. Voditeljica je tima koji već devet godina osmišljava, planira i provodi opće i specijalizirane edukacije u području digitalnog marketinga, odnosa s javnošću i kreiranja sadržaja. Kao dugogodišnja novinarka ima uvid u sve aspekte tržišnih komunikacija – od tradicionalnih kanala do novomedijskih platformi te bogato iskustvo i znanje o komunikaciji u klasičnim medijima i online kanalima.

Educiranjem tvrtki, organizacija i institucija bavi se od 2010. i do danas je u vještinama digitalnog marketinga, kreiranju i implementiranju digitalnih strategija, planiranju komunikacije na društvenim mrežama i online brandingu educirala više od 1500 polaznika seminara, edukacija i konferencija u organizaciji tvrtke i njenih partnera.

Ana je ko-autorica knjige Pobijedite internet (ili će internet pobijediti vas), glavna urednica web magazina Plan B. Mentorira start-up tvrtke u sklopu uglednog američkog Founders Instituta, Poduzetničkog inkubatora Šibenik, Poduzetničkog inkubatora Sisak, te krovne splitske ICT udruge Split Tech City.

U 10 godina bavljenja digitalnim marketingom, Ana je sa svojim timom upravljala online kanalima i/ili kreirala sadržaje za digitalne platforme brojnih tvrtki među kojima su turistički klaster Colours of Istria, Valamar, Nacionalni park Krka, ACI, Hrvatski telekom, PBZ, Diners, Bontech, TZ grada Karlovca, B.net, Vipnet, HEP Opskrba, UNICEF, Nestle Adriatic, Jadran galenski laboratorij, HBO Adria, Hrvatska turistička zajednica, i brojne druge.

Prijavite se na newsletter

Primajte stručne članke, obavijesti o nagradnim natječajima, akcijama i radionicama jednom tjedno

Poštujemo privatnost. Vaši se osobni podaci neće prosljeđivati treićim osobama, obrađivat će se povjerljivo i s njima će se postupati u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016.

Provjerite naša pravila zaštite privatnosti

15
godina
s Vama

Lider u kvaliteti poslovnih edukacija
Best Practice je trenersko-konzultantska organizacija specijalizirana za razvoj kompetencija zaposlenika. Pomažemo organizacijama da prodaju i komuniciraju bolje, upravljaju lakše i vode svoje ljude na bolji način.
Kvaliteta nema alternativu stoga u svaki projekt ulažemo više energije, a isporučujemo veću vrijednost od uobičajene. Ponosimo se listom klijenta od gotovo 500 tvrtki od kojih su mnoge lideri u svojim industrijama. Hvala Vam na povjerenju i vidimo se na radionicama.

459

Klijenata u 9 zemalja

3266

održanih radionica

18850

zadovoljnih polaznika

O tvrtki:
IDEALAN OTOK, vl. Petar Majstrović
Sjedište: PALINOVEČKA 19 C, 10000 Zagreb, HR
OIB: 16733450514 (HR16733450514)

Pravni podaci:
Račun kod Erste&Steiermärkische Bank d.d
IBAN: HR1024020061140366283
SWIFT: ESBCHR22
Članovi društva: Petar Majstrović

Kontakti:
Telefon: 013873088
Mobilni: 0913873088
E-mail: [email protected]

Share This
×

Edukacije u košarici

 
Sve ukupno: 0,00  (0,00 Kn)
Kreni na plaćanje
Pogledaj košaricu Obriši stavke